Trossard doet monden bij momenten openvallen: Dit is Eden Hazard

Trossard doet monden bij momenten openvallen: "Dit is Eden Hazard"

21-05-2018 23:19
16

KRC Genk ging zondag met 1-2 winnen bij RSC Anderlecht, al volstond dat niet om zich (nu al) te verzekeren van een Europees ticket. Net zoals in de vorige Play-Off-wedstrijden konden de Limburgers rekenen op een ijzersterke Leandro Trossard. Het panel van Extra Time is onder de indruk.

"Trossard was outstanding moet ik zeggen", aldus Peter Vandenbemt. "Na veertig à vijftig seconden gaf hij een Kevin De Bruyne-pas, een geniaal moment. De manier waarop hij bij zijn doelpunt Spajic tot een etalagepop degradeert, dat was toch verbluffend. Het is belangrijk dat Genk, als het die stap wil zetten, Trossard kan houden voor volgend jaar."

Ook Filip Joos is duidelijk fan. De journalist haalt een grootse vergelijking boven. "Dit is vintage Hazard, die dribbelt graag met zijn rug naar de tegenstander. Dit is Eden Hazard", klinkt hij lyrisch. "Echt fantastisch. Tegen Celta de Vigo deed hij het ook", verwijst Joos naar de Europa League van vorig seizoen. "Dan ging hij gewoon met zijn rug naar de rechtsback staan."