Heeft Vanhaezebrouck een groot probleem? De spelers haten hem

Heeft Vanhaezebrouck een groot probleem? "De spelers haten hem"

14-05-2018 19:26
32

De kans dat Hein Vanhaezebrouck en Ricardo Sa Pinto na dit seizoen samen vriendschappelijk een pint gaan drinken, is klein. De twee lieten zich de voorbije dagen erg kritisch uit over elkaar. Henk Houwaart begrijpt daar weinig van.

Houwaart was maandag te gast bij VISTA! In het praatprogramma van Het Laatste Nieuws liet de Nederlander zich uit over de Anderlecht- en de Standard-trainer. Vooral Vanhaezebrouck kreeg er van langs. "Vanhaezebrouck moet die uitspraken over Sa Pinto niet doen. Wat er is gebeurd, laat dat achter je. Kom daar niet mee naar buiten. Wees een grote meneer", aldus de ex-trainer van Club Brugge.

Volgens Houwaart heeft Vanhaezebrouck zijn eigen spelers ook niet meer in handen. "Ze haten hem. Tijdens het seizoen gaf hij in de pers te veel op zijn eigen spelers; Je bent een grote trainer. Doet dat niet."

"Ik heb Vanhaezebrouck zes jaar als speler bij Harelbeke gehad. Toen had hij al een grote mond. Mijn raad: bereid die laatste match tegen Genk goed voor. Zorg dat de spelers zich honderd procent geven. Ach, Hein is veranderd. Hij moet zichzelf blijven", stelde Houwaart nog.

Lees ook: Sa Pinto komt wel heel uitgebreid terug op Vanhaezebrouck: De strafste uitspraken