Ex-speler Anderlecht pakt zijn koffers in Griekenland: 'Meest zotte seizoen ooit'

Ex-speler Anderlecht pakt zijn koffers in Griekenland: 'Meest zotte seizoen ooit'

04-05-2018 18:25

Anderlecht zag dit decennium de nodige spelers floppen. Guillermo Molins was ook zo'n miskoop. Via zijn thuisland Zweden en China kwam de aanvaller terecht bij de Griekse topclub Panathinaikos terecht. Molins gaat door de onrust echter op zoek naar een nieuwe club.

Panathinaikos verkeert in zwaar weer. De twintigvoudig landskampioen staat pas op een twaalfde plaats in de competitie en zit ook financieel in de problemen. Molins maakte het zware jaar van dichtbij mee. "Bij Panathinaikos beleefde ik het meest zotte seizoen ooit. Onze lonen werden niet betaald, we werden punten afgetrokken door de UEFA daardoor'', laat hij weten aan Svenska Fans.

Molins heeft een aflopend contract bij de grootmacht in verval en heeft besloten om als gevolg van de onrust transfervrij te vertrekken. De 29-jarige Zweed heeft zich met acht goals in 25 optredens mogelijk in de kijker gespeeld. Vanuit België zal er vermoedelijk geen interesse voor hem komen na zijn mislukte periode bij Anderlecht. Molins kwam bij de Brusselaars niet verder dan elf matchen en één goal.