Vaste waarde van Club bezig met transfer in de zomer: ''Ik mik hoger dan Brugge''

Vaste waarde van Club bezig met transfer in de zomer: ''Ik mik hoger dan Brugge''

09-04-2018 16:05
1

Stefano Denswil is zo goed als zeker bezig aan zijn laatste maanden bij Club Brugge. De centrale verdediger heeft een transfer naar het buitenland al in zijn achterhoofd zitten.

Denswil heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn ambities hoger ligger dan Blauw-Zwart. Hij was vorige zomer zelfs al heel dichtbij een transfer naar het Engelse Brighton & Hove Albion, de werkgever van voormalige ploegmaat José Izquierdo. De 24-jarige Nederlander legde op de slotdag van de transfermarkt zijn medische testen af, maar Club Brugge liet hem uiteindelijk niet naar Engeland vertrekken vanwege een blessure van Benoît Poulain.

Komende zomer volgt waarschijnlijk een herkansing op zijn gewenste vertrek. Denswil sprak na de verloren wedstrijd versus AA Gent (1-0) tegen La Dernière Heure openlijk over zijn ambities. ''In deze wedstrijden speel ik niet voor een transfer, maar voor het team. Ik wil mijn stempel drukken in de jacht op de titel. Daarna? Als iedereen zich kan vinden in de deal, dan mik ik hoger dan Brugge.''

Het is onduidelijk of Denswil, die vastligt tot medio 2020, nog altijd hoog op de verlanglijst staat van Brighton. 

Lees ook: Denswil praat over toekomst bij Club Brugge: "Er zijn al gesprekken geweest"