Carrasco en zijn maatje vinden mekaar, maar kunnen alweer geen zege bemachtigen

07-04-2018 15:32
1

Op de vijfde speeldag van de Chinese Super League is Dalian Yifang, het team van Yannick Carrasco, er opnieuw niet in geslaagd een wedstrijd te winnen. Tegen Chongqing Dangdai Lifan gaf het een 2-0-voorsprong nog weg. De Rode Duivel bewees wel zijn waarde.

Het heeft even geduurd, maar Carrasco lijkt zijn draai gevonden te hebben in het Verre Oosten. Nadat hij Dalian vorige week al een puntje schonk met een beauty , leverde hij ditmaal een assist af. Iets na de rust zette hij zijn Argentijnse maatje Nicolas Gaitan op weg naar de 2-0. Die had zelf trouwens het eerste doelpunt aangebracht.

Zo stevende de promovendus af op haar eerste overwinning van het seizoen, zou je denken, maar dat bleek ijdele hoop. Niet veel later verzorgde Chingqong al de aansluitingstreffer. Vijf minuten voor tijd kregen Carrasco en zijn ploeggenoten de gelijkmaker te slikken. Daardoor boekte Dalian haar tweede puntje van de campagne, wat de club niet wegbrengt van de laatste plaats.