UPDATE: 'Standard slaat zijn slag, Preud'homme heeft contract getekend'

UPDATE: 'Standard slaat zijn slag, Preud'homme heeft contract getekend'

Gepubliceerd: donderdag 22 maart 2018 om 12:30do 22-03-2018 om 12:30

De kans wordt steeds groter dat we Michel Preud'homme binnenkort terug langs het veld zien staan. De coach staat in de belangstelling van de Rode Duivels, maar ook Standard. De Rouches lijken de strijd te gaan winnen.

Preud'homme leek het lange tijd na het WK te gaan overnemen van Roberto Martinez als bondscoach. Dat is nog lang niet zeker. Nu ook Standard zich met de zaken gaat bemoeien, lijkt hij ineens niet meer de topkandidaat te zijn. Zeker niet nadat Roberto Martinez aangaf mogelijk langer te blijven.

Volgens RTBF heeft Preud'homme zelf al een keuze gemaakt. De coach keert terug naar zijn 'oude liefde' Standard. Daar zou makelaar Mogi Bayat veel in te zeggen hebben gehad. Preud'homme contacteerde de makelaar zelf, waarop die alles in gang zette.

Door de onzekerheid over een jobaanbieding bij de Rode Duivels lijkt Preud'homme nu voor de Rouches te gaan kiezen.

Lees meer: 'KBVB reageert verrassend op de situatie van Preud’homme'

Update 12.31 uur: Volgens Emiliano Bonfigli van RTL Sport is het zo goed als zeker dat Preud'homme bij Standard aan de slag gaat. De coach heeft zelfs al een voorcontract ondertekend bij de Rouches. Het is enkel nog maar de vraag of er in dat contract een clausule staat dat hij toch aan de slag mag gaan bij de nationale ploeg bij een aanbieding van de KBVB.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws