Gent-voorzitter in de wolken op oefenstage: 'Dat doet natuurlijk veel plezier'

Gent-voorzitter in de wolken op oefenstage: 'Dat doet natuurlijk veel plezier'

15-03-2018 22:36
1

AA Gent kreeg donderdag op zijn winterstage bezoek van voorzitter Ivan De Witte. Hij kwam zijn troepen aanschouwen in aanloop naar de start van Play-Off 1.

"De voorbereiding op het vervolg van de competitie kan op geen beter plaats gebeuren", vertelde De Witte aan het clubkanaal van Gent. "Als ik zie in welke omstandigheden ze hier kunnen trainen. De stage is voor mij geslaagd als de spelers hun geest helemaal vrij kunnen maken. Ze moeten realiseren dat de reguliere competitie afgelopen is en dat we beginnen aan een totaal nieuwe competitie."

De voorzitter van de Buffalo's zag ook dat Renato Neto na maandenlang blessureleed weer op het veld stond. "Dat doet natuurlijk veel plezier. Ik heb een goede band met de spelers. Ik denk dat het heel belangrijk is dat de spelers weten er aan de mensen aan de top van de club begaan zijn met het geheel. Als ik dan zie dat een belangrijke speler -die ons al geweldige diensten heeft bewezen in de Champions League- er weer bovenop komt, doet mij dat bijna even veel plezier als hem zelf", besloot De Witte.