Einde verhaal voor Anderlechtman? Niet gesproken met Vanhaezebrouck

Einde verhaal voor Anderlechtman? "Niet gesproken met Vanhaezebrouck"

15-03-2018 12:00
10

Anderlecht verhuurt dit seizoen heel wat spelers, waaronder ook doelman Davy Roef. Keert hij nog terug naar het Astridpark? In een interview met Anderlecht Online sluit hij dat alvast niet uit.

De inmiddels 23-jarige doelman doet het dit seizoen uitstekend bij Waasland-Beveren. Hij zou door Anderlecht al beloofd zijn aan die club, dat aanvankelijk zonder zijn medeweten. "Toen wist ik het inderdaad niet, maar nadien is het mij wel uitgelegd. Anderlecht en Waasland-Beveren raakten het eens over een verlenging van mijn uitleenbeurt voor één seizoen. Nadien was het aan mij om hiermee akkoord te gaan", vertelt hij.

Hij heeft naar eigen zeggen nog niet beslist wat hij gaat doen. "Ik wilde deze beslissing pas nemen na de reguliere competitie. De clubs hebben me de tijd gegeven tot eind maart. Ik moet nog eens goed nadenken, want ik heb nog geen beslissing genomen. Maar ik voel me goed bij Waasland-Beveren en ben hen dankbaar voor de kans die ze me gaven. De samenwerking met mijn ploegmaats en de technische staf loopt erg goed."
 
Een terugkeer naar Anderlecht sluit hij zeker niet uit. "Ik heb nog een contract voor twee jaar bij Anderlecht, dus kan je dit nooit uitsluiten. In de loop van deze maand zal mijn manager overleggen met Anderlecht over hun toekomstplannen met mij. Ik heb nog niet gesproken met Hein Vanhaezebrouck en denk niet dat dit zal gebeuren. Mijn manager zal eerder samenzitten met het bestuur en de sportief manager."