Nieuw blessureprobleem voor (ex-)speler van Gent, Nantes woedend op Buffalo's

Nieuw blessureprobleem voor (ex-)speler van Gent, Nantes woedend op Buffalo's

08-03-2018 07:17
3

Bij FC Nantes gelooft men een kat in een zak gekocht te hebben. De Malinese spits Kalifa Coulibaly blijft maar sukkelen met blessures. Nantes legt de schuld daarvoor bij Gent.

Coulibaly kende nog geen makkelijke tijd bij Nantes. Hij kwam slechts vier keer in actie voor de club en sukkelde al lange tijd met blessures. Nantes legt daarvoor de schuld bij Gent. Zo zouden vele inspuitint"n bij Gent vorig seizoen een storing hebben veroorzaakt in zijn organen.

Bij Gent reageerde men verbouwereerd. "Kalifa was honderd procent gezond toen hij werd getransfereerd", zegt AA Gent-clubdokter Luc Vanden Bossche in Het Nieuwsblad. "De bewering over die vele inspuitingen spreek ik met klem tegen."

"Coulibaly heeft na zijn transfer een spierscheur opgelopen en wij zijn niet verantwoordelijk voor de behandeling daarvan. Evenmin voor het nieuwe medische probleem. We hebben de resultaten van zijn bloedonderzoeken hier opgestuurd om dat te bewijzen. Als dit niet stopt, moeten we nadenken over verdere stappen", klinkt het.

Het is niet de eerste keer dat er problemen aan het licht gekomen zijn tijdens of na een transfer van een speler van Gent. Zo zagen Renato Neto, Thomas Foket en Stefan Mitrovic onlangs nog een transfer door de vingers glippen door blessureproblemen.