Ook Hazard geniet: Elke keer Kevin de bal krijgt, kan er iets magisch gebeuren

Ook Hazard geniet: "Elke keer Kevin de bal krijgt, kan er iets magisch gebeuren"

04-03-2018 10:50

Stilaan nadert het voetbalseizoen haar ontknoping. Dat Manchester City de Premier League in de wacht zal slepen, lijdt geen twijfel meer. In de lente worden echter ook individuele prijzen uitgedeeld. Eden Hazard onthult op wie hij stemt bij de 'PFA Player of the Year'.

De dribbelkont, zelf laureaat in 2015, wijst collega-Rode Duivel Kevin De Bruyne aan. "Hij is de beste", windt Hazard er geen doekjes om bij Sky Sports. "Kevin heeft alles. Hij verdedigt, hij trapt geweldige voorzetten, heeft een pak assists achter zijn naam en hij is beslissend in de topmatchen. Een slimme speler op en naast het veld."

"Hij barst van het zelfvertrouwen, omdat hij in het beste team in de Premier League speelt", vervolgt Hazard zijn lofrede. "Als hij op het veld staat met topspelers, is hij een van de besten ter wereld. Elke keer hij de bal krijgt, kan er iets magisch gebeuren. Ik had ook voor Salah kunnen kiezen. Hij is een goeie vriend, maar voor mij is hij meer een aanvaller dan een speler, als je begrijpt wat ik bedoel."