Coucke doet blijde intrede bij Anderlecht, maar heeft belofte voor KVO

  Coucke doet blijde intrede bij Anderlecht, maar heeft belofte voor KVO

  Gepubliceerd: zondag 25 februari 2018 om 14:15zo 25-02-2018 om 14:15

  Marc Coucke heeft zijn blijde intrede gedaan bij Anderlecht. Onder heel wat mediabelangstelling woont hij de wedstrijd tegen Moeskroen bij. Coucke gaf meteen ook een reactie aan Sporza.

  "Het is de eerste keer dat ik hier kom en geen voorzitter meer ben van KV Oostende", opent hij. "Nu mag ik mij tonen en kan ik ook eens met de spelers spreken. Om echt voorzitter te zijn, moet ik wel nog een paar weken wachten. Ik kan nu voor het eerst eens rondwandelen in dit stadion en ik hoop dat het op de mat ook zal meevallen."

  Coucke is zowaar een beetje zenuwachtig. "Het voelt voor mij als een eerste september. Ik ga opnieuw naar school, maar met heel veel goesting. Ik heb zin om hier te wroeten en de dingen aan te pakken. Dat zal wel nog wat tijd nodig hebben, maar ik ben niet bang van het werk hier. De komende weken zal ik me wel nog een beetje op de achtergrond houden."

  Coucke blijft zichzelf wel zien als een fan van KV Oostende. "Ik heb gisteren een prachtige avond beleefd op KVO en ik hoop hier ook op een goed begin. Anderlecht is een club met ongelooflijk veel mogelijkheden. Voor wie ik nu supporter? Ik blijf supporter van KVO, maar vanaf nu komt Anderlecht op de eerste plaats."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws