Ex-speler voelt mee met Anderlecht: ''Er hangt natuurlijk een crisisgeur''

  Ex-speler voelt mee met Anderlecht: ''Er hangt natuurlijk een crisisgeur''

  Gepubliceerd: zondag 25 februari 2018 om 11:31zo 25-02-2018 om 11:31

  Nathan Kabasele trok vorige zomer de deur achter zich dicht bij Anderlecht, nadat hij in enkele seizoenen als grote belofte niet door wist te breken. Toch leeft hij nog altijd enorm mee met zijn voormalige club. Zeker nu het momenteel zo slecht gaat.

  "Ik vind het heel jammer dat Anderlecht momenteel zo'n inzinking mee maakt'', vertelt hij aan Sudinfo. De 24-jarige aanvaller hoopt daarom op een driepunter tegen Royal Excel Moeskroen, eveneens een voormalige werkgever. ''Het wordt een speciale wedstrijd omdat ik beide ploegen vertegenwoordigde. Maar mijn hart neigt naar Anderlecht, waar ik werd opgeleid en de club die me zag groeien." 

  Kabasele, sinds januari door het Turkse Gaziantepspor uitgeleend aan Union Saint-Gilloise, is echter niet gerust op de zaak. "Anderlecht is natuurlijk favoriet. Maar ik weet natuurlijk ook dat er iets mis gaat in Brussel. Is de situatie catastrofaal? Er hangt natuurlijk een crisisgeur in Anderlecht. Maar de club zal herleven'', besluit de aanvaller met een overtuigende boodschap.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws