Gentsupporters hebben nieuw koningskoppel gevonden: Magisch duo, CHAK EN CHUK!

  Gentsupporters hebben nieuw koningskoppel gevonden: "Magisch duo, CHAK EN CHUK!"

  Gepubliceerd: zaterdag 24 februari 2018 om 22:34za 24-02-2018 om 22:34

  AA Gent is er in extremis in geslaagd om de drie punten te pakken tegen Waasland-Beveren. Daar moet het andermaal Chakvetadze en Roman Yaremchuk voor bedanken. Het duo is al snel bijzonder geliefd geworden bij de Gent-supporters, die hen hebben omgedoopt in 'Chak en Chuk'.

  Plaats een reactie

  zaterdag 24 februari 2018 om 22:53
  Ja, het loopt daar wel sinds Vanderhaeghe overgepakt heeft. We kunnen ook niet meer zeggen dat ze niets ingelopen hebben. Soit, ik beschouw Gent nog altijd als concurrent, maar Club moet vooral zijn eigen spel blijven spelen. De kloof is nu 13 punten. Gent heeft nog 2 matchen. Die in Genk zal sowieso moeilijk zijn. Ze kunnen dus in het slechtste geval op 7, 9 of 10 punten komen. Maar we gaan zelf ook nog wel punten pakken, dus minimumkloof blijft toch behoorlijk. Nooit iemand te vroeg afschrijven, maar die marge zou moeten volstaan.
  [Reactie gewijzigd op zaterdag 24 februari 2018 om 22:54]
  Vind ik leuk
  Freddyploiks +12402
  zondag 25 februari 2018 om 09:18
  Als Club dit jaar gen kampioen wordt, dan lukt het nooit meer. De rest speelt al een heel seizoen niet mee... Makkelijker kan het nooit meer worden.
  Vind ik leuk
  zondag 25 februari 2018 om 11:14
  Daar schuilt hem het addertje onder het gras. Ooit renners geweten die na een urenlange ontsnapping aan de meet kwamen met de handen in de lucht, en plots nog voorbij gestoken werden. Of het verhaal van Papillon: ontsnappen op een vlot van kokosnoten en in het zicht van de kust van boord springen, om terecht te komen in drijfzand. In principe moet Club die titelpakken, elk ander scenario zou des te dramatischer zijn.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws