'Anderlecht kan Thelin doorsturen naar andere Jupiler Pro League-club'

'Anderlecht kan Thelin doorsturen naar andere Jupiler Pro League-club'

Gepubliceerd: zaterdag 24 februari 2018 om 14:00za 24-02-2018 om 14:00

Isaac Kiese Thelin is nog altijd de topschutter in de Jupiler Pro League. De Zweed is bij Waasland-Beveren helemaal opengebloeid. Een terugkeer naar Anderlecht zou kunnen, maar misschien komt hij wel elders terecht in de Jupiler Pro League.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat Anderlecht volgend seizoen een aantal spelers die geen basisplaats hebben wil doorsluizen naar KV Oostende. Thelin zou één van die spelers kunnen zijn, want bij Anderlecht liet hij vrijwel niets zien. Zijn aankoopoptie werd dan ook vooral gelicht om hem in de toekomst te verkopen.

Van de andere kant zou paars-wit zijn huurling momenteel heel goed kunnen gebruiken. Hein Vanhaezebrouck heeft momenteel enkel nog Lukasz Teodorczyk en Silvère Ganvoula als diepe spitsen, maar geen van beide spelers maakt een sterke indruk. Anderlecht zou ook kunnen verkiezen om Thelin volgend seizoen voluit zijn kans te geven.

Plaats een reactie

Diego A M +4041
zaterdag 24 februari 2018 om 14:19
Aub, zeg. Heeft genoeg kansen gehad in Anderlecht. Is moeilijker spelen in de spits bij Anderlecht dan bij Beveren. Met alle respect maar hij is niet de oplossing voor het spitsenprobleem bij Anderlecht.
Vind ik leuk
Toca +44466
zaterdag 24 februari 2018 om 14:32
Vind ik ook. Doe maar een geste aan Oostende.
Vind ik leuk
zaterdag 24 februari 2018 om 18:52
Thelin... is dat die speler met zijn goals die voornamelijk op penalty gemaakt werden? Weg ermee!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws