Zorgen om transferpolitiek van Antwerp: Dat tast groepsdynamiek aan

Zorgen om transferpolitiek van Antwerp: "Dat tast groepsdynamiek aan"

14-02-2018 18:03

Antwerp FC is 2018 nog niet al te best begonnen. Na enkele mindere resultaten komt Play-Off 1 ineens weer in het gedrang. The Great Old heeft zich in de wintertransferperiode nochtans versterkt. Maar dat lijkt negatieve gevolgen gehad te hebben.

Volgens clublegende Patrick Goots waren zoveel nieuwe spelers dan ook niet nodig. "Wat ik me vooral afvraag: was het nodig om acht nieuwe spelers te halen? Ik begrijp dat er ook wat transfers op de lange termijn tussen zitten. Maar zo veel nieuwkomers, dat tast toch de groepsdynamiek aan", zegt hij.

"Iedereen moet weer zijn plaatsje zoeken in de groep. Misschien is de oorzaak van die mindere periode ook wel daarin te vinden", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Volgens hem werd er ook één nodige versterking niet gehaald: een nieuwe spits. "Ik vind het jammer dat er geen nieuwe spits bij is gekomen. Want Ardaiz heeft nog niet veel laten zien en als Oulare en Owusu samen aan de match beginnen zoals tegen Waasland-Beveren, heb je eigenlijk geen wisselmogelijkheden."