Komt transfer van Standard in gevaar? 'Voorcontract getekend bij eersteklasser'

Komt transfer van Standard in gevaar? 'Voorcontract getekend bij eersteklasser'

27-01-2018 10:35

Standard wil zich de komende dagen nog roeren op de transfermarkt. Het denkt nog altijd aan Sotiris Papagiannopoulos, maar volgens La Dernière Heure wordt de komst van de 27-jarige Zweed niet zo simpel als het lijkt.

De naam van Papagiannopoulos dook eerder op bij Zulte Waregem. Het klonk een week geleden dat beide partijen niet tot een akkoord kwamen. Volgens onze Waalse collega's zit het verhaal iets anders in elkaar. Bij Essevee zou Papagiannopoulos een voorcontract hebben getekend. Die handtekening kan wel eens beletten dat de centrale verdediger naar Luik kan komen.

Papagiannopoulos zit momenteel zonder club. In december liep zijn contract af bij Östersunds FK. Hij weigerde een nieuwe aanbieding van de Zweedse club en ging transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Mogelijk heeft hij nu zijn hand overspeeld tijdens de onderhandelingen.

Bij Standard lijkt Papagiannopoulos enkel te komen indien Alexander Scholz vertrekt. Club Brugge wilde hem graag hebben, maar bereikte (nog) geen akkoord met Standard.