Vanden Stock: We willen hen allebei houden om druk te kunnen zetten op Club

Vanden Stock: "We willen hen allebei houden om druk te kunnen zetten op Club"

23-01-2018 17:00
11

Afscheidnemend Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock is door de gemeente Anderlecht uitgeroepen tot ereburger. Nadien was er even tijd voor een persbabbel en daar kwam de transfermercato natuurlijk uitgebreid aan bod.

Vanden Stock hoopt dat Anderlecht zijn selectie kan behouden en eventueel nog kan versterken. "Over Leander Dendoncker ben ik ongerust, maar we doen er alles aan om hem te houden", aldus Vanden Stock tegenover RTBF. "Anderlecht wil Anderlecht blijven en ik ben er zeker van dat de toekomstige voorzitter dat ook wil."

Vooral Leander Dendoncker en Adrien Trebel kunnen rekenen op buitenlandse interesse, maar Vanden Stock wil niets weten van een mogelijke transfer. "Ja, ze gaan blijven.  We willen hen allebei houden om druk te kunnen zetten op Club Brugge. We doen ons uiterste best. Ik neem nog steeds de beslissing met Herman Van Holsbeeck.

"We zijn misschien iets voorzichtiger dan in het verleden, maar we willen zekerheden. Daarom nemen we minder risico's. Toch ben ik hoopvol dat we voor het einde van de maand enkele versterkingen kunnen voorstellen. En als dat niet lukt, zijn er nog altijd onze jonge spelers. Zij krijgen een uitgelezen kans om zich te bewijzen", besloot Vanden Stock.