Raes over Antwerp: Dat is een wankele situatie

Raes over Antwerp: "Dat is een wankele situatie"

Gepubliceerd: woensdag 17 januari 2018 om 19:02wo 17-01-2018 om 19:02

2017 was het jaar van Royal Antwerp FC. The Great Old promoveerde naar de Jupiler Pro League en deed het geweldig tijdens de eerste seizoenshelft op het hoogste niveau. In Sport/Voetbalmagazine vraagt Frans Raes zich evenwel af of alles in de toekomst nog zo goed blijft gaan. 

Paul Gheysens is momenteel de grote baas op de Bosuil. Volgens Raes kan dat voor problemen zorgen. "Ik vind het wel een wankele situatie om van een persoon af te hangen. Voor dat soort mannen is een voetbalclub leiden een prestigeproject, het maakt hen niet uit welke club ze in handen nemen. Als ze maar hun ei kwijt kunnen."

"Ze staan aan het hoofd van een succesvol bedrijf en plots willen ze zich in het voetbal storten. Marc Coucke en Bart Verhaeghe doen het wellicht deels voor de exposure, van Paul Gheysens weten we dat hij een stadion wil neerpoten."

Raes maakt zich ook zorgen over de jeugdwerking van Antwerp. "De terugval zal nog volgen, maar Antwerp is een blijvertje. Nu nog alles consolideren. Via de uitbouw van de jeugdwerking bijvoorbeeld. Maar hebben Luciano D'Onofrio en Gheysens daar wel zin in? Het is financieel aantrekkelijker om spelers als Batubinsika, Rodrigues en Ardaiz op jonge leeftijd naar hier te halen en door te verkopen."

Plaats een reactie

woensdag 17 januari 2018 om 19:20
Gaat Frank Raes hier het proces van Antwerp maken. Antwerp een wankele situatie ?
De toekomst zal het uitwijzen, maar ik ben er vast van overtuigd dat de club een voorsprong neemt op Wilrijk Beerschot die nog moeilijk zal kunnen ingehaald worden.
Wanneer D’Onofrio zich ook met de jeugdwerking gaat bezighouden is het hek helemaal van de dam.
Vind ik leuk
Toca +47688
woensdag 17 januari 2018 om 19:26
Denk dat het doel nu is niks met Beerschot wilrijk te maken heeft bij de sopranos bestuurders van Antwerp. Er is toch altijd een risico, wat niet wil zeggen dat ze terug weggaan uiteraard. Maar die mannen hebben echt geen seconde gedacht aan voorsprong nemen.op die van t kiel zene. Dat is in uw gedachten.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18515
woensdag 17 januari 2018 om 20:02
Raes die zich uitspreekt over Antwerp.. Yeah right.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws