Hij belichaamt No Sweat, No Glory het best bij Club Brugge

"Hij belichaamt No Sweat, No Glory het best bij Club Brugge"

Gepubliceerd: woensdag 17 januari 2018 om 15:30wo 17-01-2018 om 15:30

Is de pletwals van Club Brugge nog te stoppen? Na de 5-1 tegen Charleroi, nota bene de nummer twee in het klassement, is dat twijfelachtig. Ludo Vandewalle geeft een pluim aan verdediger Brandon Mechele.

Mechele slaagde er als verdediger zowaar is om twee goals te scoren tegen Charleroi. "De manier waarop Brandon Mechele voor rust twee keer mocht binnenkoppen, was heel on-Charleroi Bij de tweede kopstoot moest hij nauwelijks springen. Toch verdiende Mechele die twee goals, al was het maar voor het verbazend ijzersterke seizoen dat dit Club-product speelt", aldus Vandewalle in Het Nieuwsblad.

Van schlemiel in de defensie is hij inmiddels uitgegroeid tot sterkhouder. "Belichaamt een andere speler in deze blauw-zwarte selectie meer de clubslogan 'No Sweat, No Glory' dan deze 24-jarige Bredenaar? Hij gaat niet alleen probleemloos mee op de hoge golven waarop de club van zijn hart surft, ­Mechele voegt er nog iets aan toe ook. Hulde."

Plaats een reactie

JanB +6591
woensdag 17 januari 2018 om 15:47
Als er hier één les moet getrokken worden is het feit dat men eigen jongeren nooit té vroeg mag afschrijven doch veeleer een weg moet uitstippelen langsheen men zich kan ontplooien
Véél te véél jeugdspelers van topclubs zijn al verbrand vooraleer ze nog maar één stap op het veld hebben gezet
Vind ik leuk
Boerken +7932
woensdag 17 januari 2018 om 17:37
No sweat no glorie + de Vlaamse nuchterheid en voetjes op de grond behalve bij het koppen !
Vind ik leuk
woensdag 17 januari 2018 om 18:16
Hmm. Als club supporter vind ik dat je Mechele nu niet ineens te snel moet ophemelen... Ff afwachten en Brandon moet een gans seizoen goed presteren.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws