'Conte geeft zijn fiat, Batshuayi moet echter nog in de wachtkamer plaatsnemen'

  'Conte geeft zijn fiat, Batshuayi moet echter nog in de wachtkamer plaatsnemen'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 10:44za 13-01-2018 om 10:44

  Michy Batshuayi heeft nog twee weken de tijd om Chelsea op huurbasis te verlaten. Onze landgenoot wacht in spanning af, want Chelsea heeft hem nog even in de wachtkamer gezet.

  Batshuayi krijgt nauwelijks speeltijd onder Antonio Conte, die duidelijk de voorkeur geeft aan Alvaro Morato. Soms gebruikt de Italiaanse oefenmeester nog eerder Eden Hazard als valse spits, dan Batshuayi een basisplaats te gunnen. Mede met het WK in zijn achterhoofd wil Batshuayi meer aan spelen toekomen. De partijen hopen een oplossing te vinden en met Sevilla is er een kandidaat die de Rode Duivel maar al te graag wil verwelkomen tijdens deze transfermercato.

  Conte heeft volgens Het Nieuwsblad zijn toestemming gegeven voor een uitleenbeurt. Er is echter een voorwaarde aan verbonden. Batshuayi mag pas weg als er een vervanger binnen is. Tot dat niet het geval is, moet 'Batsman' geduld blijven hebben. En Sevilla dus ook, want volgens Spaanse bronnen hebben Batshuayi en de Andalusische club al een akkoord bereikt. Het is de vraag of de zaak voor 1 februari in orde komt, want voorlopig zou er geen transferdossier actueel zijn bij Chelsea.

  Plaats een reactie

  Toca +40468
  zaterdag 13 januari 2018 om 11:02
  Zou wel een mooie club zijn.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +16192
  zaterdag 13 januari 2018 om 11:24
  Nu dacht ik dat Batshuayi een auto had cadeau gekregen van Conté.
  Vind ik leuk
  Vaneigens +925
  zaterdag 13 januari 2018 om 11:25
  Goede keuze!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws