'Fellaini heeft keuze gemaakt, vertrek in januari waarschijnlijke optie'

'Fellaini heeft keuze gemaakt, vertrek in januari waarschijnlijke optie'

25-12-2017 10:00
3

Het lijkt er steeds meer op dat het verhaal van Marouane Fellaini bij Manchester United geschreven is. Onze landgenoot loopt komende zomer uit zijn contract bij de Engelse topclub. De kans dat hij die verbintenis nog verlengt, is bijzonder klein.

Metro weet dat het eigenlijk onbestaande is dat Fellaini en Manchester United nog succesvol rond de tafel zullen zitten. Zo blijven er nog twee opties over: of Fellaini loopt in de zomer van 2018 gratis de deur uit, of er volgt deze winter al een transfer waarbij Man U nog een (kleine) som weet binnen te halen. Het Britse medium gelooft dat die tweede mogelijkheid er zit aan te komen.

Over concrete interesse wordt niet gesproken, maar recent klonken de namen van Besiktas, Galatasaray AC Milan en Internazionale nog luid. Zij zouden een einde kunnen maken aan de periode van Big Fella bij United. Een wisselvallige periode, waarin de Rode Duivel soms van waarde kon zijn, maar minstens even vaak bankzitter was. Dat laatste is natuurlijk nefast voor zijn kansen op een WK-selectie komende zomer.