In moeilijke tijden valt er toch nog goed blessurenieuws te rapen bij Anderlecht

In moeilijke tijden valt er toch nog goed blessurenieuws te rapen bij Anderlecht

18-12-2017 16:02
3

Er is niet veel reden om te vieren bij Anderlecht momenteel, maar toch is er nog goed nieuws op maandag. Andy Najar mag zo stilaan beginnen denken aan zijn grote terugkeer. Hij komt maandagavond alvast in actie.

In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar voor de beloften van Anderlecht, krijg Najar nog enkele minuten. De Hondurees zit in de selectie voor de wedstrijd tegen Lokeren. De kans is groot dat hij ook meteen aan de aftrap begint voor paars-wit.

Najar traint al een tijdje mee met de groep, maar Hein Vanhaezebrouck spaart hem nog wat. Normaal gezien ging de Hondurees afgelopen week al spelen tegen Kortrijk, maar die wedstrijd ging niet door. Nu moet hij opdraven tegen Lokeren. Het wordt zijn eerste wedstrijd voor Anderlecht sinds 12 september, toen hij mocht starten op bezoek bij Bayern. Hij viel uit na 26 minuten.

Het gaat nog een tijdje langer duren eer Najar ook zijn comeback maakt bij de grote jongens. Hein Vanhaezebrouck zou hem zelfs willen sparen tot na de winterstop. Hij kan zo worden klaargestoomd op de winterstage van Anderlecht. Die gaat gewoontegetrouw door in het Spaanse La Manga.