Standard droomt nog niet van de Heizel: Prioriteit blijft Play-Off 1 halen

Standard droomt nog niet van de Heizel: "Prioriteit blijft Play-Off 1 halen"

13-12-2017 23:17
3

Hoe controversieel Ricardo Sa Pinto ook mag zijn, hij is er wel in geslaagd om Standard op de rails te krijgen. In de Jupiler Pro League staan de Luikenaars op de rand van Play-Off 1, terwijl ook de halve finales van de Croky Cup bereikt werden. Paul-José Mpoku schept duidelijkheid in de objectieven.

Na de 1-2-zege bij KV Oostende moet Standard nog maar één tegenstander elimineren op weg naar de Heizel. Mpoku wil echter met de voeten op de grond blijven. "Na onze misstap in Beveren moesten we opnieuw aan het werk. Daar zijn we in geslaagd in de goede zin van het woord. De beker is belangrijk, maar onze prioriteit blijft Play-Off 1", is de leider duidelijk in Le Soir.

De laatste weken zijn de Rouches bezig aan een flinke remonte in de competitie. Momenteel staan de troepen van Sa Pinto op plek acht in de stand, op amper drie punten van een stekje bij de beste zes. Zaterdag staat een cruciaal duel op het programma voor Standard. Dan komt AA Gent, het nummer vier, op bezoek op Sclessin. De Buffalo's tellen vier punten meer.