Ziet Club Brugge doelman vertrekken? Waarom niet, ik voel me klaar

Ziet Club Brugge doelman vertrekken? "Waarom niet, ik voel me klaar"

08-11-2017 07:15
2

De laatste weken was er heel wat te doen bij Club Brugge omtrent de doelmannen. Ethan Horvath kreeg lange tijd het vertrouwen, maar hij stelde meermaals teleur. Ook zijn vervanger, Guillaume Hubert, liet geen overtuigende indruk na. Verder bezit Club ook nog Ludovic Butelle en Jens Teunckens.

Die laatste zou misschien wel eens kunnen vertrekken bij Club. De 19-jarige Belgische doelman is derde doelman bij Blauw-Zwart, maar zal allicht niet onmiddellijk zijn kans krijgen onder de lat. Ivan Leko vindt dat de jonge snaak nog niet klaar is voor het grote werk. De ambitieuze Teunckens wil echter meer speelminuten, waardoor hij een vertrek bij Blauw-Zwart niet uitsluit.

"Ik zou het liefst spelen bij Brugge, maar als het daar niet is, waarom niet? Ik voel me op zich wel klaar om te spelen", klinkt het in Het Belang van Limburg. Vertrekken is dus absoluut geen must voor de jonge doelman, wél hoopt hij aan spelen toe te komen. Toch geeft hij de moed niet op. "De coach beslist wie er in het weekend in doel staat en hij zegt zelf dat hij het week per week bekijkt. Het is aan mij om dan te tonen dat ik de beste van de drie ben."