Martinez droomt van nieuwe Rode Duivel: Dat was fenomenaal

Martinez droomt van nieuwe Rode Duivel: "Dat was fenomenaal"

03-11-2017 16:15
3

Bondscoach Roberto Martinez dreigt binnenkort een potentiële Duivel te verliezen. Doelman Mile Svilar zou namelijk kunnen kiezen voor Servië. Martinez wil alles doen om dat te verhinderen.

Op zijn persconferentie gaf Martinez aan dat hij de hoop op de achttienjarige Svilar nog niet opgeeft. "We gaan proberen een gesprek met hem te hebben over zijn toekomst bij de nationale ploeg. Hij heeft heel veel potentieel. Het was fenomenaal hoe hij reageerde na zijn fout tegen Manchester United. Zo’n reactie, dat is niet normaal op die jonge leeftijd", zo staat te lezen in Het Nieuwsblad.

De situatie is wel niet gemakkelijk, want Svilar speelt zelfs niet meer voor de jonge Duivels. Gert Verheyen was onlangs nog bijzonder scherp voor hem. Bovendien zou Svilar bij de Rode Duivels nog lang hetzelfde probleem hebben als bij Anderlecht. Thibaut Courtois is amper 26, Svilar moet dus niet snel hopen op een plaatsje als nummer één. Bij Servië is de eerste doelman momenteel Vladimir Stojkovic (34), die bij het bescheiden Partizan Belgrado speelt.