Nieuwe coach voor Mirallas? 'Ik zou een voorstel van Everton overwegen'

Nieuwe coach voor Mirallas? 'Ik zou een voorstel van Everton overwegen'

30-10-2017 19:42

Sam Allardyce zal een voorstel van Everton om aan de slag te gaan als manager op Goodison Park zeker overwegen. Dat laat de voormalig bondscoach van Engeland zelf weten.

Momenteel neemt David Unsworth de honneurs waar na het ontslag van Ronald Koeman. De Nederlander kreeg vorige week zijn congé, maar sindsdien gaat het nog niet veel beter met Everton. The Toffees verloren in de League Cup met 2-1 van Chelsea en afgelopen weekend was Leicester City met 2-0 te sterk in de Premier League. De ploeg staat daardoor achttiende.

Allardyce wordt als belangrijke kandidaat gezien om Everton weer op het goede spoor te zetten. "Wie weet. Ik zou het overwegen, als ik dat telefoontje krijg", zegt hij bij beIN Sports. "Het heeft geen zin om nu te speculeren, David Unsworth zit in de stoel. Het lijkt heel moeilijk voor Everton te worden om uit deze positie te geraken."

Advies heeft Allardyce nog wel. "Ik bevond mij in deze situatie bij de laatste drie clubs waar ik werkte en ik keerde met het team terug naar de basis."