KV Mechelen brengt update na vermeende interesse in Preud'homme

KV Mechelen brengt update na vermeende interesse in Preud'homme

26-10-2017 09:20
2

Bij KV Mechelen droomt men van een terugkeer van Michel Preud'homme. De trainer moet Malinwa uit de malaise helpen. Het is nog maar de vraag of hij nu al een terugkeer ziet zitten. KV Mechelen geeft een stand van zaken.

De Mechelaren maken er alleszins geen geheim van dat Preud'homme op het verlanglijstje van de club staat. "Als je een verlanglijstje maakt, kijk je naar wie beschikbaar is en kwaliteiten heeft. En dan kom je uit bij Michel Preud’homme. Als je hem níét op je lijstje zet, heb je een serieuze deuk in je hoofd gekregen", zegt sportief directeur Rik Vande Velde bij Gazet van Antwerpen.

De ex-trainer van Club Brugge zou aangegeven hebben over het voorstel na te denken. In principe moet er ook nog een akkoord bereikt worden met Club Brugge, waar hij nog een contract tot 2019 heeft.

"We zien wel. Het is inderdaad niet omdat hij op onze lijst staat dat het realistisch is. Maar hij is vrij, dus we moeten op z’n minst proberen. Sowieso zal de juiste man voor ons geld kosten", besluit Vande Velde.