Krijgt Antwerps sprookje geen glansrijk einde? Supporters denken met hun hart

Krijgt Antwerps sprookje geen glansrijk einde? "Supporters denken met hun hart"

21-10-2017 09:48

Met een derde plek in de stand doet Antwerp het veel beter dan verwacht. De supporters dromen al van Play-Off 1 en stiekem zelfs van meer. Laszlo Bölöni zet zijn eigen supporters toch nog even met de voeten op de grond.

"Ze moeten goed weten dat ik net als hen even hard voor de club supporter en zelfs nog ambitieuzer ben dan zij. Maar ik denk met mijn hoofd en zij met hun hart", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"We zijn zo ver geraakt omdat we onze mogelijkheden echt helemaal uitspelen. We zijn een weg ingeslagen en ik denk dat het de goede is. Ik kan moeilijk over de trainer spreken, maar ik denk dat ik capabel ben om hier zoveel mogelijk sap uit de citroen te persen."

30 punten
De Antwerpenaren zijn misschien op weg naar Play-Off 1, maar als het minder begint te lopen zal Bölöni toch tevreden zijn als er één doel wordt behaald. "We hebben 18 punten en ik liet me vertellen dat je er 30 nodig hebt om zeker te zijn van het behoud."

"Als we er nog enkele kunnen sprokkelen voor de winterstop, ziet het er goed uit. Maar verplicht me niet om aan jullie spelletje mee te doen. Ons doel is om in eerste te blijven, maar we zijn extreem ambitieus", besluit hij.