MCN en luxe-invaller rollen Anderlecht in Brussel op

18-10-2017 22:35
16

In de Champions League heeft Anderlecht opnieuw verloren. Woensdagavond was PSG een maatje te sterk voor de Belgische landskampioen. Anderlecht speelde moedig, maar Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Neymar en Angel Di Maria zorgden voor een zware 0-4 eindstand.

In tegenstelling tot de match tegen Celtic liet Anderlecht dit keer wel zien haar op de tanden te hebben. Toch keek het snel tegen een achterstand aan. Bij de eerste kans van de Fransen was het al raak. Kylian Mbappe vond een gaatje tussen de benen van Matz Sels en het stond 0-1.

Na de openingsgoal zocht Anderlecht naar de gelijkmaker, maar alles, wat Anderlecht probeerde, mislukte. De thuisploeg versierde een stuk of zes kansen, maar scoren in de Champions League lukt dit jaar maar niet. PSG bleef kalm en maakte vlak voor de rust de tweede helft overbodig. Sels keerde eerst nog een schot van Neymar, maar enkele tellen later kopte Edison Cavani de 0-2 tegen de touwen.

In de tweede helft kon Anderlecht nog amper een vuist maken. Toen Neymar voor de 0-3 zorgde was de veer bij Anderlecht helemaal gebroken. In het slot van de partij zette invaller Di Maria de zware 0-4 cijfers op het bord.