Anderlecht-icoon wijst probleemgeval aan: ''Mag zich dringend gaan herpakken''

  Anderlecht-icoon wijst probleemgeval aan: ''Mag zich dringend gaan herpakken''

  dinsdag 17 oktober 2017 om 14:10

  Hein Vanhaezebrouck zorgde tijdens de afgelopen speeldag gelijk voor nieuw elan bij Anderlecht. Diverse spelers toonden beterschap in vergelijking met de voorgaande week. Gille Van Binst zag echter dat Vanhaezebrouck met sommige spelers nog aan de slag moet.

  De clubicoon van paars-wit verwacht vooral meer van spits Lukasz Teodorczyk. "De minste vond ik Teodorczyk. Die mag zich dringend eens gaan herpakken'', uit Van Binst zijn kritiek tegenover Het Nieuwsblad. Van Binst zou tegen PSG niet eens met Teodorczyk starten. ''Hopelijk kiest Hein nu tegen PSG voor Onyekuru in de spits. Die kan die sterverdedigers wel eens verrassen met zijn snelheid. Met Teo in de spits ben je niks tegen een veel sterkere tegenstander. Dat hebben we al eens eerder gezien op bezoek bij Bayern München.''

  Van Binst is alvast wel positief over de entree van Vanhaezebrouck. "Onder Weiler moesten die gasten bijna met de handrem op spelen. Als een ploeg als Anderlecht zich elke wedstrijd gaat aanpassen aan de tegenstander, dan weegt dat na een tijd op het vertrouwen van de spelers. Dat is nu gelukkig gedaan. De spelers mogen en durven weer aanvallen'', klinkt het tevreden.

  Plaats een reactie

  Zetterberg +9232
  dinsdag 17 oktober 2017 om 14:50
  Straf, zal aan mij liggen want ik vond Teo een sterke match spelen tegen Bayern...
  Vind ik leuk
  dinsdag 17 oktober 2017 om 14:54
  Als hij niet scoort...
  Vind ik leuk
  Zetterberg +9232
  dinsdag 17 oktober 2017 om 14:57
  Ok maar hij heeft de verdediging wel degelijk beziggehouden zodat de rest zou kunnen aansluiten. Op sterkte duels gewonnen en bal trachten bij te houden, gezien het niveauverschil zeker niet slecht.
  Chipciu moet altijd scoren, en Stanciu ook als DD de bal iets beter klaar had gelegd...
  Vind ik leuk
  SirMaxime +342
  dinsdag 17 oktober 2017 om 15:08
  Ja, misschien wel, maar hij is een spits en hij moet focussen op scoren, dat was toch wat iedere Anderlecht supporter wou zien? Goals. Teo zijn tijd bij Anderlecht zit er op, brengt niets meer bij aan de aanval. Zelf 1 tegen 1 met de keeper mislukt hem..
  Vind ik leuk
  Zetterberg +9232
  dinsdag 17 oktober 2017 om 16:06
  Iedere spits mist wel eens, vraag maar aan Mbappé.
  Een spits moet zeker scoren, zeg dat misschien tegen Weiler, die denkt dat een spits enkel een aanspeelpunt is om de bal voldoende tijd bij te houden...
  Laatste match hebben we vier keer gescoord, waarvan 1 van Teo...dus even afwachten.
  Zo maar een spits van 22 doelpunten afkraken is dus voorbarig. Geef hem nu tijd mat een ploeg die aanvallend probeert te spelen.
  Vind ik leuk
  camargue +1585
  dinsdag 17 oktober 2017 om 17:22
  Ik vind nog steeds dat Theo te ver terugzakt waardoor hij niet erg fris voor de goal komt. Hij lijdt ook teveel onnodig balverlies. Keep it simple Theo, de rest volgt wel.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlecht-icoon wijst probleemgeval aan: ''Mag zich dringend gaan herpakken''