Anderlecht-icoon euforisch: Daar hebben wij maanden, jaren naar gesnakt

Anderlecht-icoon euforisch: "Daar hebben wij maanden, jaren naar gesnakt"

Gepubliceerd: dinsdag 17 oktober 2017 om 12:45di 17-10-2017 om 12:45

Anderlecht heeft de fans eindelijk nog eens spektakel gegeven, en dat is ook Jan Mulder niet ontgaan. Hij ziet de lucht boven het Astridpark terug opklaren en merkte dat ook aan het bestuur.

De bestuursleden van Anderlecht hadden eindelijk weer reden tot lachen. "Ze hadden tegen het bestuur van Anderlecht gezegd: ga toch maar mee, dan zal je voetbal zien. Maar ze geloofden daar niet in. Ze gaan al jarenlang plichtmatig naar de wedstrijden. Maar het wonder gebeurde echt: het was een simpele, ouderwetse, leuke voetbalwedstrijd", vertelt hij bij Sporza.

Met goed voetbal kom je duidelijk al heel ver in Anderlecht. "Je zag ook wat dat bij het bestuur bewerkstelligde. De vreugde is helemaal terug door één helft waar we al maanden of zelfs jaren naar snakken: gewoon een schitterende wedstrijd onder kunstlicht."

Persverantwoordelijke David Steegen krijgt nog een speciale vermelding. "Je zag hem denken: hoe verklaar ik dit straks? Die jongen zit vol met cynisme en defensief denken en nu moet hij plots zeggen: dit was Anderlecht. Dat is lastig als je al jaren in dat keurslijf van saaiheid zit. Maar ik ben zo blij voor al die mensen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws