Karelis mag zich terug voetballer noemen: Nieuwe stap richting comeback”

  Karelis mag zich terug voetballer noemen: "Nieuwe stap richting comeback”

  dinsdag 17 oktober 2017 om 09:30

  Nikos Karelis staat eindelijk terug op een voetbalveld. Maandagavond speelde hij één helft mee met de Genkse beloften op het veld van Lokeren. De Griek ondervond geen hinder, maar was toch nog niet helemaal tevreden.

  "Over mijn prestatie was ik niet tevreden. Ik ben zelfs een beetje kwaad op mezelf, omdat ik te makkelijk balverlies leed", vertelt Karelis in het Belang van Limburg. De lange inactiviteit van tien maanden valt dan ook niet zomaar weg te steken. "Het balgevoel moet nog terugkeren. Daar heb ik dit soort wedstrijden voor nodig. De intensiteit mag je niet onderschatten, hier wordt echt gestreden voor de drie punten."

  Toch kon er bij de Griek een lachje vanaf. Karelis is enorm tevreden dat hij aan zijn linkerknie geen reactie ondervond. "Ik heb niet de minste hinder gevoeld. Ik heb de indruk dat ik de inspanningen goed verteer. Ook in mijn hoofd zit het goed, ik speel zonder angst en dacht tijdens de match geen moment aan mijn knie", aldus een opgeluchte Karelis.

  Wanneer de Griek zijn terugkeer bij het eerste elftal kan vieren, valt nog te bezien. De goaltjesdief wil dan ook niks forceren. "Ik moet geduld hebben. Dat was een fijn moment, maar niet meer dan een stap op weg naar mijn comeback. Ik moet hard blijven werken, dagelijks extra versterkende oefeningen rond de knie doen", besluit hij.

  Poll

  Is Karelis de schakel die Genk nodig heeft?

  (170 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Karelis mag zich terug voetballer noemen: "Nieuwe stap richting comeback”