Vanaken verklapt zijn ultieme droomclub: Wil ooit bij hen spelen

  Vanaken verklapt zijn ultieme droomclub: "Wil ooit bij hen spelen"

  maandag 16 oktober 2017 om 20:00

  Hans Vanaken heeft zondag een mooie beurt gemaakt voor Club Brugge. De Limburger is bezig aan een sterk seizoen, maar weet niet of dat voldoende is om bij zijn droomclub te geraken.

  In een interview met Humo maakt Vanaken duidelijk dat hij erg tevreden is met zijn huidige situatie. "Ik beperk me liever tot het nu, en dat is Club Brugge. Ik ben hier gelukkig, in alle opzichten. Komt er iets op mijn pad, en het is interessant, dan kan er altijd over nagedacht worden. Het is mijn droom om ooit voor Arsenal te spelen, maar je moet realistisch zijn. En stel dat ze interesse hebben: moet ik dan wel vertrekken? Die stap is behoorlijk groot. "

  De draaischijf van Club zal zeker niet moeilijk doen voor een transfer. "Ik wil van al die dingen kunnen proeven. Als je nooit de stap hebt gezet, zal je nooit weten wat het is om in het buitenland te spelen. Maar ik weet niet of je er goed aan doet om dat van de daken te schreeuwen. Ik kijk in de eerste plaats naar wat ik heb, en pas als alles klopt zal ik een vertrek overwegen. Eén ding is zeker: je ziet me nooit voor het geld naar the middle of nowhere vertrekken. Geld maakt niet altijd gelukkig."

  Plaats een reactie

  freeman +10959
  maandag 16 oktober 2017 om 20:26
  Momenteel DE draaischijf van Club ! Zie hem dan ook niet zo meteen te vertrekken . Liefst nog een paar jaartjes blijven .....
  Vind ik leuk
  Prpldynmt +5176
  maandag 16 oktober 2017 om 20:59
  Zoals Engels zeker die absoluut naar de Premier League wou en nu bij Olympiakos zijn broek te verslijten zeker? Maar het is hem gegund, Vanaken heeft tenminste een goed stel hersenen. Zijn tijd komt nog wel.
  [Reactie gewijzigd op maandag 16 oktober 2017 om 21:23]
  Vind ik leuk
  BS90 +4553
  maandag 16 oktober 2017 om 21:40
  Vanaken zie ik meer als speler van een club genre PSV of Ajax. Maar dat is niet meer echt een stap hogerop natuurlijk...
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4517
  dinsdag 17 oktober 2017 om 07:24
  Te grote stap nog denk ik. Al heeft hij wel wat weg van ozil. Maar dan vooral op het feit dat hij weinig beweging (lijkt) te maken. Worden beide verweten dat ze verdedigend "lui" zijn. En ze kunnen beiden een pas trappen. (En ja natuurlijk is ozil een pak beter En zijn ze niet echt zelfde type maar er zijn gelijkenissen)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanaken verklapt zijn ultieme droomclub: "Wil ooit bij hen spelen"