'Ronaldo laat zich ook naast het veld gelden en vraagt transfer van Rode Duivel'

  'Ronaldo laat zich ook naast het veld gelden en vraagt transfer van Rode Duivel'

  maandag 16 oktober 2017 om 18:25

  Cristiano Ronaldo drukt op het veld al jarenlang zijn stempel bij Real Madrid, maar nu zou hij zich ook willen bemoeien met het transferbeleid. De Portugees heeft de clubleiding 'opgedragen' om David de Gea naar het Estadio Santiago Bernabéu te halen.

  Mocht een poging om hem weg te lokken van Old Trafford mislukken, dan meent Ronaldo dat alles op Thibaut Courtois moet worden gezet. Dat meldt Diario Gol. Real Madrid wordt al jaren in verband gebracht met de doelman van Manchester United. In 2015 was een transfer dichtbij, maar een weigerend faxapparaat gooide toen op het allerlaatste moment roet in het eten.

  Trainer Zinedine Zidane geeft sindsdien aan dat hij tevreden is over Keylor Navas, maar Ronaldo houdt er dus een andere mening op na.De superster wil dat alles op alles wordt gezet om De Gea binnen te halen. De Spanjaard kwam sinds zijn komst van Atlético Madrid 280 keer in actie voor United, waar hij van onschatbare waarde is. 

  Plaats een reactie

  Prpldynmt +5173
  maandag 16 oktober 2017 om 18:50
  Of hoe Voetbalprimeur (succesvol) aan clickbaiting doet door suggestieve en vaak misleidende titels voor hun artikels te gebruiken...

  On topic: De Gea zal niet hartelijk ontvangen worden bij Atletico mocht deze transfer doorgaan, maar dat zal hem "chorizo" wezen.
  [Reactie gewijzigd op maandag 16 oktober 2017 om 18:52]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Ronaldo laat zich ook naast het veld gelden en vraagt transfer van Rode Duivel'