Barcelona belooft vuurwerk: 'Zijn er klaar voor hem of wie dan ook te kopen'

  Barcelona belooft vuurwerk: 'Zijn er klaar voor hem of wie dan ook te kopen'

  woensdag 11 oktober 2017 om 17:05

  Directeur van FC Barcelona Oscar Grau heeft in de Spaanse pers laten weten dat de club genoeg geld heeft om Philippe Coutinho bij Liverpool weg te kopen. Komende winter lijkt de strijd om de Braziliaan weer los te barsten.

  "We zijn klaar om Coutinho of wie dan ook aan te trekken tijdens de winter", zegt Grau in gesprek met Sport. "We willen de meest competitieve selectie mogelijk hebben. Maar de club wil ook gezond blijven, we willen geen verliezen lijden. Als dat het geval is zoeken we naar nieuwe manieren om inkomsten te genereren."

  Coutinho was afgelopen zomer wekenlang het grootste target van Barcelona na het vertrek van Neymar. De Braziliaan wilde zelf maar al te graag naar Camp Nou, maar Liverpool weigerde mee te werken aan een transfer. Bedragen ver boven de 100 miljoen euro werden van tafel geveegd door de Premier League-club.

  Plaats een reactie

  firedwarf +2926
  woensdag 11 oktober 2017 om 21:32
  Vraag me af met welk geld??? Ga toch in godsname Draxler halen... Heb je zowiezo een speler met europese achtergrond die ge ook niet constant kwijt bent voor een america cup en toestanden , die minder moet vliegen en die volgens mij meer progressiemarge heeft dan coutinho die wel op dit moment top is maar toch ook erg blessuregevoelig kan zijn...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Barcelona belooft vuurwerk: 'Zijn er klaar voor hem of wie dan ook te kopen'