Bizar: 'Club Brugge moet speler terug naar thuisland sturen'

Bizar: 'Club Brugge moet speler terug naar thuisland sturen'

01-09-2017 12:30

José Izquierdo verdween deze zomer van het toneel bij Club Brugge. Hij is nu actief bij Brighton & Hove. Lang werd aangenomen dat de komst van zijn landgenoot Luis Sinisterra in kannen en kruiken was, maar dat bleek helemaal niet zo.

Sinisterra en manager Norman Capuazzo hebben een maand verbleven in Europa, aanvankelijk was ook de voorzitter van zijn club Once Caldas aanwezig in België. De Colombiaanse delegatie leek in België te verblijven in afwachting van een deal, maar die deal is er kennelijk nooit gekomen.

Sinisterra verklaarde liefst vijf weken geleden al via Instagram dat hij een speler van Club Brugge was. Het leek maar een kwestie van dagen voor die deal officieel werd, en tot de transferdeadline was hij aanwezig in ons land. Hij logeerde in Hotel Weinebrugge. Nu puntje bij paaltje komt blijft hij gewoon speler van Once Caldas, een club waar hij meer dan een maand niet is geweest en dus niet heeft meegetraind. Een bijzonder vreemde ontknoping aan dit verhaal...

Sinisterra is net als Izquierdo een speler voor de linkerflank, een positie waar Club al aardig wat opties heeft. De vraag blijft echter waarom Sinisterra zo lang in België is gebleven, zonder dat er uiteindelijk een deal van is gekomen.