OFFICIEEL: Standard bezorgt fans opsteker met zeer belangrijk contractnieuws

OFFICIEEL: Standard bezorgt fans opsteker met zeer belangrijk contractnieuws

29-08-2017 11:26
1

Standard zit na een dramatische 4 op 15 weer midden in een crisis. De Rouches brengen in deze moeilijke periode toch positief nieuws naar buiten. Orlando Sa heeft namelijk een nieuw contract ondertekend bij de topclub in verval.

Standard maakte het nieuws dinsdagochtend via de officiële kanalen bekend. ''De Portugese aanvaller tekende een nieuw contract bij onze club. Orlando, aangekomen aan de boorden van de Maas in augustus 2016, was in zijn 1e seizoen de topschutter van de Rouches met 17 doelpunten. Standard de Liège feliciteert Orlando SA met dit nieuw contract en wenst hem veel succes verder in onze clubkleuren'', zo luidt de verklaring. Standard doet in het bericht geen uitspraken over de contractduur van de nieuwe verbintenis.

De 29-jarige Sa moet net als zijn ploegmaats nog de draai zien te vinden in de Jupiler Pro League. Hij wist op de openingsspeeldag tegen KV Mechelen (1-1) het net te vinden, maar sindsdien staat hij al 350 minuten droog. Sa werd vervolgens door de Geschillencommissie ook nog eens drie speeldagen geschorst voor een actie in de met 1-0 verloren match tegen STVV.