'Anderlecht schakelt Mogi Bayat in om toptarget te strikken'

  'Anderlecht schakelt Mogi Bayat in om toptarget te strikken'

  dinsdag 22 augustus 2017 om 17:00

  Anderlecht heeft deze zomer nog een nieuwe spits nodig, want de alternatieven voor Lukasz Teodorczyk zijn karig. Plan A is Robert Beric, en daarvoor heeft Anderlecht opnieuw Mogi Bayat onder de arm genomen.

  Bayat wordt de laatste jaren gezien als de huismakelaar van Anderlecht, door zijn goeie contacten in de Ligue 1 moet hij de overgang gaan regelen. Dat weet Het Nieuwsblad. Gemakkelijk wordt dat evenwel niet. Anderlecht wil deze Sloveense spits graag huren, maar Saint-Etienne wil een verkoop.

  Beric was amper twee jaar geleden nog een echte goalgetter in de Oostenrijkse competitie, voor Rapid Wien maakte hij 30 doelpunten in 38 wedstrijden. Omdat hij na een blessure aan zijn kruisbanden te traag terugkeert op zijn topniveau willen de Fransen liefst van hem. Zijn ex-club Rapid Wien én het Spaanse Leganes willen hem echter ook.

  Plaats een reactie

  AzEz86 +4988
  dinsdag 22 augustus 2017 om 18:39
  Kan de Mogi ni beter iemand uit zijne hoge hoed toveren zoals met Spajic?
  Vind ik leuk
  Toca +27339
  dinsdag 22 augustus 2017 om 19:01
  Spelers die terug komen uit zo n zware blessure. Ben er altijd wa bang van eerlijk gezegd. Bayat zal wel weer toveren, hoop dat het het juiste konijn wordt
  Vind ik leuk
  DDT +2332
  dinsdag 22 augustus 2017 om 19:30
  Ze zouden beter een linksback, rechtsback en rechtermiddenvelder zoeken. En geen club transfers van 18 jaar maar directe meerwaardes.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Anderlecht schakelt Mogi Bayat in om toptarget te strikken'