'Target Anderlecht moet heel veel geld kosten, kapers op de kust'

'Target Anderlecht moet heel veel geld kosten, kapers op de kust'

21-08-2017 17:40
4

Anderlecht wil zijn kern nog versterken voor het einde van de transfermarkt. Vooral vooraan zijn ze bij paars-wit niet tevreden. Topschutter Lukasz Teodorczyk is op zoek naar zijn beste vorm, Isaac Kiese Thelin schiet tekort en Sylvère Ganvoula wordt nog te groen achter de oren geacht voor het grote werk. De Sloveen Robert Beric is in beeld, maar die moet veel geld kosten. 

De aanvaller van het Franse Saint-Étienne staat hoog op het verlanglijstje bij Anderlecht, maar een eerste voorstel werd al geweigerd. De ploeg uit de Ligue 1 betaalde twee jaar geleden 4,5 miljoen euro voor de toenmalige topschutter van de Oostenrijkse competitie. Ondanks het feit dat hij niet doorbrak, wil Saint-Étienne boter bij de vis. 

Volgens Spaans media moet Beric zes miljoen euro kosten, een bedrag dat Anderlecht niet op tafel lijkt te willen leggen. Bovendien zouden het Spaanse Leganes en het Oostenrijkse Rapid Wenen ook een oogje hebben op de Sloveense aanvaller. Anderlecht heeft ook nog Raul Jimenez van Benfica in het vizier.