'Sceptische Messi wacht transferontwikkelingen af en tekent nog niet bij'

  'Sceptische Messi wacht transferontwikkelingen af en tekent nog niet bij'

  dinsdag 22 augustus 2017 om 15:16

  FC Barcelona hoeft voorlopig niet te rekenen op de handtekening van Lionel Messi. Er ligt een nieuw contract klaar voor de Argentijnse vedette, maar Messi is sceptisch over de transferactiviteiten van zijn club en wacht daarom af. 

  Dat meldt sportkrant Marca dinsdag. De dertigjarige Messi vindt het 'niet het goede moment' om bij te tekenen in Barcelona. Na het sensationele vertrek van Neymar naar Paris Saint-Germain is Barça aan zet. De grootmacht wil minstens twee grote namen naar Camp Nou halen. 

  De club is al weken bezig met de transfer van Phillipe Coutinho (Liverpool), maar het is nog maar de vraag of de Braziliaan ook echt kan worden ingelijfd. Dan is er nog de soap rond Ousmane Dembélé (Borussia Dortmund), die zo'n 130 miljoen euro moet kosten. Dortmund lijkt het vertrek van de jonge Fransman zo lang mogelijk te willen rekken. 

  De huidige deal van Messi loopt door tot medio 2018. Eerder dit jaar werden Barça en de Argentijn het op papier al eens over een nieuwe verbintenis, die doorloopt tot de zomer van 2021. Spaanse media schreven afgelopen weekend dat Manchester City overweegt om een bod van 300 miljoen euro uit te brengen op Messi. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws