'Roef en Svilar worden vervangen door de zoon van de keeperstrainer'

'Roef en Svilar worden vervangen door de zoon van de keeperstrainer'

dinsdag 22 augustus 2017 om 06:48

Momenteel beschikt Anderlecht over vier keepers voor de A-ploeg. Toch wil paars-wit nog een nieuwe doelman aantrekken.Dat heeft alles te maken met de situaties rond Davy Roef en Mile Svilar. Volgens Het Nieuwsblad gaat Anderlecht wel voor een heel opvallende naam, die van Boy de Jong.

Boy is de zoon van Max de Jong, de keeperstrainer van Anderlecht. De 23-jarige keeper staat momenteel nog op de loonlijst van Telstar. Zijn jeugdopleiding kreeg Boy bij Feyenoord. Anderlecht zoekt een doelman als stand-in achter Matz Sels en Frank Boeckx.

Roef en Svilar staan op het punt Anderlecht te verlaten. Roef trekt meer dan waarschijnlijk op huurbasis naar Waasland-Beveren. Waar de toekomst van Svilar ligt, is nog niet duidelijk. Momenteel is Benfica de meest concrete piste voor de keeper die enkel nog via zijn advocaten spreekt met Anderlecht. 

Max de Jong kwam destijds via John van den Brom bij Anderlecht terecht. Na het ontslag van de trainer bleef de keeperstrainer in Brussel. Ook het ontslag van Besnik Hasi overleefde de Nederlander.

Plaats een reactie

Toca +19985
dinsdag 22 augustus 2017 om 07:21
In de situatie zoals ze nu is is dit misschien wel een perfecte oplossing.
Vind ik leuk
dinsdag 22 augustus 2017 om 07:37
Weiler, de coach die al het talent uit Anderlecht wegjaagt...
Vind ik leuk
DDT +1429
dinsdag 22 augustus 2017 om 07:39
Waarom geen belgische keeper
Vind ik leuk
Wennel +11
dinsdag 22 augustus 2017 om 08:36
Koteles is nog vrij
Vind ik leuk
dinsdag 22 augustus 2017 om 14:45
Dat noemt men dan vriendjes politiek , op Rsca zijn ze daar nooit vies van geweest !!!!!!!!
Vind ik leuk
Boktor +542
dinsdag 22 augustus 2017 om 17:47
Twee zeergoede keepers wegdoen om een onbekwame trainer en een vder te plezieren. Het gaat goed met het mnagement bij Anderlecht. Van Holsbeeck is stilletjesaan de pedalen aan het kwijtraken. Hoe kun ja nu Weiler volgen, als bestuur, in zijn doelmankeuze en hoe is het mogelijk dat de zoon van een rainer mag komen, die in Nederland derde keeper was van Telstar. Hallo Mr Van den tock, blijft ge dat allemaal nemen van Van Holsbeeck ?
Vind ik leuk
bolclbr +419
dinsdag 22 augustus 2017 om 20:40
En Belg die keept bij de beloften van de Rode Duivels laten vertrekken en een buitenlander aantrekken. Ik begrijp het niet.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Roef en Svilar worden vervangen door de zoon van de keeperstrainer'