Rommelt het in de Ghelamco Arena? Vooral dat wordt Vanhaezebrouck aangewreven

Rommelt het in de Ghelamco Arena? "Vooral dat wordt Vanhaezebrouck aangewreven"

16-08-2017 23:46
3

AA Gent beleeft woelige tijden. De Buffalo's hebben met amper één op negen hun competitiestart volledig gemist. Daarbovenop kwam nog eens de Europese uitschakeling door het nietige Altach. En dus rommelt het een beetje in de Ghelamco Arena volgens Jacques Sys.

Volgens de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine staat coach Hein Vanhaezebrouck niet langer buiten schot. Nochtans werd de trainer van de Buffalo's op een voetstuk geplaatst na de landstitel, maar de laatste tijd krijgt hij steeds meer kritiek. "Vanhaezebrouck is eigenwijs en dat heeft hem mee groot gemaakt. Maar soms moet je in staat zijn om jezelf te corrigeren."

"In deze periode moet je rust uitademen en je groep in bescherming nemen. Dat doe je niet door je neerbuigend uit te laten over de kwaliteiten van sommige spelers, ook al noem je ze niet bij naam. Vooral een goed people management is dan aangewezen. En vooral dat wordt Vanhaezebrouck nu aangewreven. Hij beheerst dat onvoldoende. Al leek niemand daarover te vallen in de succesperiode."