We betalen Bailly al een maand om te vermageren

  "We betalen Bailly al een maand om te vermageren"

  dinsdag 15 augustus 2017 om 09:51

  Logan Bailly is één van de meest verrassende zomertransfers van Moeskroen. Logan Bailly ontbond zijn contract bij Celtic om een flinke stap terug te zetten. Mircea Rednic viel wel achterover toen hij Bailly zag.

  Sport/Voetbalmagazine ging Bailly interviewen, maar kwam eerst coach Rednic tegen. "Toen hij hier toekwam, dacht ik: putain, dat is niet mogelijk. Aan het woord is Mircea Rednic, trainer van Excel Mouscron. Hij woog twaalf kilo te veel, waarvan hij er ondertussen al tien kwijt is. Je kan een beetje bijkomen tijdens de vakantie, maar twaalf kilo? De club betaalt Logan Bailly al een maand om te vermageren, dat is niet normaal, besluit de Roemeen, waarna hij in zijn Bentley stapt en vertrekt."

  Bailly zelf is zich echter van geen kwaad bewust. "Ik kom nu eenmaal gemakkelijk bij, maar ik verlies ook gemakkelijk gewicht. Toen ik terugkeerde naar België nam ik vakantie en heb ik genoten van het leven. Ik bleef wat sporten - een beetje joggen om de twee dagen - maar dat is uiteraard niet hetzelfde als dagelijks trainen bij een topclub."

  Een ideaal competitiegewicht bestaat niet voor de ex-Rode Duivel. "Het hangt ervan af hoe ik mij voel. Een goed gewicht voor mij is niet 60 of 70 kilo, maar ook geen 100. Laat ons zeggen tussen de 87 en de 91. Je kan 90 kilogram wegen in spieren, maar ook 88 in vet. Een goed gewicht hangt af van persoon tot persoon, van je lichaamsbouw."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  "We betalen Bailly al een maand om te vermageren"