Zien we Leekens ooit nog terug op de Belgische velden? ''Het is aan hen''

  Zien we Leekens ooit nog terug op de Belgische velden? ''Het is aan hen''

  zaterdag 12 augustus 2017 om 11:10

  Georges Leekens zit al een half jaar zonder job, nadat hij in januari na een mislukte Afrika Cup vertrok als bondscoach van Algerije. Het Nieuwsblad zocht de voormalige keuzeheer van de Rode Duivels op en kreeg te horen dat de kans zeer klein is dat hij ooit nog langs de zijlijn staat in de Jupiler Pro League.

  Mac the Knife zegt enkel nog over de grens aan de slag te willen gaan. ''Ik kijk alleen naar projecten in het buitenland. Na 33 jaar ben je overal al geweest, op sommige plaatsen twee of drie keer. Er zijn genoeg goede Belgische coaches zonder werk. Het is aan hen.'' In afwachting van een nieuwe baan heeft de 68-jarige Leekens wel een nieuwe passie ontdekt.

  ''Ik heb me volop op het fitnessen gestort. Vier tot vijf keer per week. Ik amuseer me en ik voel mijn conditie en vorm erop vooruitgaan. Als trainer verwaarloos je je lichaam nogal. Ik heb bovendien enkele jobs in het verre buitenland gehad. Dan neem je veel vliegtuigen en eet je vaak buitenshuis. Je werkt hard en vergeet jezelf'', besluit de voormalige trainer van onder andere Anderlecht, Club Brugge, Lokeren, AA Gent en Kortrijk.


  Plaats een reactie

  Toca +28069
  zaterdag 12 augustus 2017 om 12:40
  De man die de rode duivels terug groot heeft gemaakt he . Haha
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Zien we Leekens ooit nog terug op de Belgische velden? ''Het is aan hen''