'Anderlecht grijpt naar de grove middelen in dossier Najar'

'Anderlecht grijpt naar de grove middelen in dossier Najar'

09-08-2017 08:00
4

Hoe zou het nog zijn met Andy Najar? De Hondurees is in topvorm een grote meerwaarde voor Anderlecht, maar sukkelt nog steeds met de hamstrings. Anderlecht heeft desondanks toch zijn contract verlengd en biedt nu ook andere hulp.

Het Nieuwsblad weet dat namelijk dat Juan Mendoza opnieuw zijn opwachting gaat maken bij Anderlecht. Dat is de Argentijnse goeroe die zeven jaar geleden Nicolas Frutos heeft behandeld. Hij heeft ook nog grote namen als Diego Maradona en Lionel Messi in zijn klantenbestand zitten. Zijn bijnaam is dan ook 'De Handen van God'.

Mendoza, een therapeut die zweert bij bijzondere massagetechnieken, is niet goedkoop. Voor Frutos vroeg hij liefst 10.000 euro per bezoek. Toch maakte hij zich snel populair in Anderlecht, want hij verzorgde later ook nog Wasilewski, Gillet, Suarez en Biglia. Hij was zelfs even lid van de medische staf bij Anderlecht, maar dat is nu absoluut niet de bedoeling.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Najar de voorbereiding zou meemaken, maar tijdens een oefenmatch tegen Oudenaarde viel hij weer uit. Anderlecht doet nu alles om de international zo snel mogelijk topfit te krijgen.