Lampard kritisch op Chelsea: Vind het een rare transfer. Hij was zo belangrijk

Lampard kritisch op Chelsea: "Vind het een rare transfer. Hij was zo belangrijk"

07-08-2017 17:03

Chelsea-icoon Frank Lampard begrijpt het beleid van zijn oude club niet. De 39-jarige Lampard, die eerder dit jaar zijn loopbaan beëindigde, vind het vreemd dat The Blues middenvelder Nemanja Matic naar Manchester United hebben laten vertrekken.

"Ik vind het een rare transfer", liet Lampard zondag rondom de wedstrijd om de Community Shield weten tegenover BT Sport. "Matic was samen met N'Golo Kanté zo belangrijk voor Chelsea. Zij zorgden ervoor dat Pedro en Willian konden aanvallen." Lampard denkt niet dat Chelsea erop vooruit is gegaan deze zomer, ondanks het aantrekken van Tiemoue Bakayoko en Alvaro Morata. "Als je Arsenal en Chelsea met elkaar vergelijkt, is Chelsea nog niet half zo ver als Arsenal."

Volgens Lampard moet Chelsea nog de transfermarkt op. "Toen Conte nog bij Juventus zat, zette hij het bestuur altijd onder druk om nog meer spelers te halen. Dat moet hij nu ook doen. Ik denk dat ze zeker nog meer spelers nodig hebben, aangezien ze volgend jaar in de Champions League gaan strijden."