'Geen twijfels meer: ex-Bruggeling wordt de nieuwe spits van Antwerp'

'Geen twijfels meer: ex-Bruggeling wordt de nieuwe spits van Antwerp'

27-07-2017 09:15
1

Antwerp is eindelijk in actie geschoten op de transfermarkt. Naast enkele jonge talenten haalde het ook al Sinan Bolat en woensdag nog Dino Arslanagic binnen. En de volgende staat al klaar om zijn krabbel te zetten. Obbi Oulare heeft zijn medische testen al achter de rug.

Dat meldt Het Nieuwsblad donderdag. De spits zou woensdag al medisch gekeurd zijn geweest en Antwerp hoopt de deal donderdag helemaal af te ronden. De promovendus zou de aanvaller een jaar lenen van Premier League-club Watford.

De 21-jarige aanvaller brak door bij Club Brugge en verkaste na een seizoen meteen naar Engeland. Daar kwam hij niet aan de bak en vorig seizoen werd hij al uitgeleend. Bij Zulte Waregem draaide het vierkant, bij het Nederlandse Willem II liep het beter.

Antwerp houdt nog Dylan De Belder achter de hand. Die scoorde afgelopen seizoen aan de lopende band voor Lierse, maar wil nu weg. Aan uitgaande zijde kan Maxime Biset naar Moeskroen, maar hij wacht nog af. Ook voor Steve Colpaert is er belangstelling.

Update 09.15: Er lijkt geen twijfel meer te bestaan. Obbi Oulare wordt de nieuwe aankoop van Antwerp, nu al hij al met een grote glimlach poseert met een rood-witte sjaal.