'Antwerp wil ook tweede speler weghalen bij Club Brugge'

'Antwerp wil ook tweede speler weghalen bij Club Brugge'

05-07-2017 07:15
0

Antwerp is voorlopig nog niet echt actief geweest op de transfermarkt, maar nu de competitiestart in aantocht is schakelt Luciano D'Onofrio een versnelling hoger. Zo heeft Antwerp onder meer een nieuwe doelman op het oog.

Antwerp zou namelijk graag in zee gaan met Ludovic Butelle. De 34-jarige Fransman werd anderhalf jaar geleden gehaald door Club Brugge als vervanger van Sébastien Bruzzese. Hij had een belangrijk aandeel in de titel van Blauw-Zwart, maar na een tegenvallend seizoen mag hij nu toch vertrekken.

Het Laatste Nieuws weet in ieder geval dat Antwerp de piste van Butelle onderzoekt. Club Brugge is vragende partij voor een transfer, want Ethan Horvath wordt dit seizoen de nieuwe titularis. Als doublure heeft Club inmiddels ook Guillaume Hubert gehaald. Nu is het afwachten van Butelle zelf wil, want verschillende Franse clubs trekken ook nog aan zijn mouw.

Antwerp heeft de weg naar Club Brugge ondertussen wel gevonden. Nadat het eerder al Tuur Dierckx weghaalde bij Club zou het nu ook nog Sander Coopman willen. Die verliet even de zomerstage, maar keerde wel snel terug.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie