Bayern geeft belangrijke update over Sanchez en Sanches

Bayern geeft belangrijke update over Sanchez en Sanches

04-07-2017 23:00

Bayern München is niet in de race voor de handtekening van Alexis Sánchez. Uli Hoeness, president van de club, sprak nog niet met voorzitter Karl-Heinz Rummenigge over de transfer van Sánchez.

"Tot nu toe heeft Rummenigge me nog niet benaderd", vertelt Hoeness in gesprek met BILD. "Hij lijkt dus niet heel erg 'hot' te zijn. Waarschijnlijk is het salaris van twintig miljoen euro niet haalbaar."

Sánchez werd de afgelopen weken regelmatig gelinkt aan een vertrek naar Bayern München. Ook Bayern-trainer Carlo Ancelotti sprak zich positief uit over de mogelijke komst van Sánchez, maar vooralsnog is de club niet concreet geworden voor de Chileen.

Volgens BILD zou Bayern veertig miljoen euro willen betalen voor zijn diensten. Arsène Wenger hoopt de aanvaller langer bij Arsenal te houden. Ook Manchester City zou de situatie van Sánchez nauwlettend in de gaten houden.

Wat met Sanches?
Terwijl Sánchez gelinkt wordt aan een overstap naar Bayern, worden Renato Sanches en Douglas Costa in verband gebracht met een vertrek. Hoeness wil echter dat Sanches blijft. "Ik ben er een voorstander van dat we het nog een jaar met hem proberen."

Costa lijkt daarentegen wel op een transfer te mogen rekenen. "Als iemand het bedrag betaalt dat Rummigge vraagt, dan kan de situatie veranderen."