UPDATE: Mbokani reageert op interesse van Antwerp: Ik spreek D'Onofrio dagelijks

UPDATE: Mbokani reageert op interesse van Antwerp: "Ik spreek D'Onofrio dagelijks"

24-06-2017 08:15
1

Antwerp trapte woensdag zijn voorbereiding op gang met een simpele 0-9 zege tegen Brasschaat. Ondanks de vele doelpunten is The Great Old nog op zoek naar aanvallende versterking. Daarbij mikt nieuwbakken trainer Laszlo Bölöni op grote namen. Zo wil hij Dieumerci Mbokani naar de Bosuil halen.

Dat meldt Het Nieuwsblad donderdag. De 31-jarige Congolees stond eerder deze week nog dicht bij Olympiakos, waar Besnik Hasi hem graag wilde. Mbokani slaagde echter niet voor de medische tests, maar dat schrikt Antwerp niet af. Integendeel, Bölöni noemde dat goed nieuws volgens de krant. De spits zou last hebben van een hamstringblessure, maar dat is slechts tijdelijk.

Luciano D'Onofrio moet nu uitzoeken of de ex-speler van Anderlecht en Standard financieel haalbaar is. De nieuwe sportieve baas op de Bosuil zal alvast de eerste contacten leggen. Mbokani is op dit moment nog steeds eigendom van Dinamo Kiev, dat hem de afgelopen twee seizoenen uitleende aan Norwich City en Hull City.

Update 24/06 08:14 uur: In La Dernière Heure reageert de spits op de geruchten over een mogelijke transfer naar The Great Old. Volgens Mbokani is een terugkeer naar de Jupiler Pro League niet meteen aan de orde: "Wil Bölöni mij er graag bij? Ik heb nog regelmatig contact met hem en met D'Onofrio spreek ik nog bijna dagelijks. Hij heeft mij nog geen voorstel gedaan, maar op dit moment zie ik mij nog niet in België voetballen", aldus Mbokani.